Fotovooropdesite.jpeg
b0N8A3945_Middel.jpeg
D43F63AE-F3E8-4D71-98EA-A01728CECA62_1_105_c.jpeg
previous arrow
next arrow

Historie

Na het verwijderen van de speeltuin heeft er een kleine verbouwing op terras plaatsgevonden door een aantal nieuwe tegels te leggen en wat terrasschermen bij te plaatsten. Nu was het tijd voor het echte werk.

Alle schermen zijn verwijderd en opnieuw in de verf gezet. De tegels zijn eruit gehaald en er is beton gestort. De parasols hebben plaats gemaakt voor een groot overdekt terras, geschikt voor alle weertypes. Het dak bestaat uit lamellen die in een gewenste richting gedraaid kunnen worden zodat je een schaduw kunt creëren of zo de zon naar binnen kunt laten schijnen. Rondom kunnen de ramen helemaal geopend worden waardoor ook op deze plek het terrasgevoel niet verloren zal gaan. Dit terras biedt plaats aan ongeveer 65 personen. Aan de voorkant van dit overdekte gedeelte is ons buitenterras, dit wordt overkapt door grote parasols. Op dit terras is plaats voor ongeveer 72 personen. Beide terrassen zijn voorzien van nieuw meubilair in een uitstaling die past bij het restaurant.

Tijd voor verduurzaming. In dit jaar zijn er 48 zonnepanelen op het dak gelegd. Deze panelen leveren 10 procent op van het jaarlijks verbruik. 

In dit jaar hebben we drie automatische collega’s toegevoegd aan ons team:

Annie, Bella en Catoo. Deze drie dames gaan in de avond aan de lader en zijn zo de volgende dag altijd weer vol energie om ons te ondersteunen in de bediening.

In 2020 is er een einde gekomen aan speelgedeelte op het terras. De speelboom is vele jaren onderdeel geweest van ons bedrijf. Op de plek van de speeltuin is nu plaats voor zo’n 50 zitplaatsen extra op ons terras. Dit was geen makkelijke beslissing maar is wel echt de juiste gebleken.

Het Vogelhuis is al jaren geen hotel meer maar de kamers die vroeger een lange tijd verhuurd werden aan toeristen worden tot op de dag van vandaag gebruikt voor onze medewerkers van de “overkant”.

Een gezellige boel zo die jongeren bij elkaar dus af en toe is het echt nodig er een frisse wind te laten waaien. Deze keer hebben we het grondig aangepakt en alles van boven naar beneden gestript. Nieuwe vloeren en alles is in de verf gezet. De kamers zijn opnieuw ingedeeld met nieuwe meubels en her en der zijn wat muurtjes verzet zodat er zo nodig twee personen op één kamer kunnen slapen. Naast de slaapkamers is er een woonkamer, keuken en drie badkamers. Zo hebben we op deze plek ruimte voor ongeveer 17 medewerkers. 

De heerlijkste klassiekers

Als gast voel je je echt welkom in dit sinds 1934 bestaande horecabedrijf. Momenteel zijn Anton en Chéra – de derde generatie Van der Vis – samen met een gedreven team van medewerkers met veel plezier aan het werk om ieder van een heerlijke maaltijd tegen een vriendelijke prijs te voorzien. Neem een kijkje op de menukaart om te zien of er ook voor jou iets lekkers tussen staat. Een heerlijk lamsduo, de Jutterschnitzel of toch de krokante kabeljauwfilet in Texels bierbeslag? Onze klassiekers zijn het proberen waard.