Fotovooropdesite.jpeg
b0N8A3945_Middel.jpeg
D43F63AE-F3E8-4D71-98EA-A01728CECA62_1_105_c.jpeg
previous arrow
next arrow

2018: De keuken wordt gerenoveerd

Door de jaren heen is er veel veranderd en bijgebouwd in de keuken. In 2017 is er een plan gemaakt voor een complete renovatie, want

de keuken heeft meer ruimte nodig. Alle muren worden weggebroken en de constructie wordt verstevigd met draagbalken. Zo ontstaat er een mooie ruime keuken die bijna volledig draait zonder gas en zo dus overgeschakeld is naar het elektrisch koken. De bon-printers zijn vervangen voor keukenschermen. Ook is er een nieuwe voorbereidingskeuken, afwashoek, wasruimte, kantine en een ruimte opslag voor leveranciers gerealiseerd. 

De heerlijkste klassiekers

Als gast voel je je echt welkom in dit sinds 1934 bestaande horecabedrijf. Momenteel zijn Anton en Chéra – de derde generatie Van der Vis – samen met een gedreven team van medewerkers met veel plezier aan het werk om ieder van een heerlijke maaltijd tegen een vriendelijke prijs te voorzien. Neem een kijkje op de menukaart om te zien of er ook voor jou iets lekkers tussen staat. Een heerlijk lamsduo, de Jutterschnitzel of toch de krokante kabeljauwfilet in Texels bierbeslag? Onze klassiekers zijn het proberen waard.