0N8A6036slider.jpeg

Zonnig terras op het zuiden

Vanaf het eerste voorjaarszonnetje is het heerlijk toeven op het terras van Oranjerie ’t Vogelhuis, waar de hele dag plaats is voor de zon. s’ Morgens zit je hier heerlijk met een koffietje en de inmiddels beroemde huisgemaakte aardbeienschelp. Later op de dag geniet je van het middagzonnetje en een frisse Texelse Skuumkoppe, vergezeld door onze goed gevulde borrelplank. En na een warme zomerdag sluit je hier s’ avonds de dag af met een lekkere zoete cocktail of een Texelse gin tonic, gezellig onder de heather als het toch wat frisser begint te worden.

En worden de dagen korter en laat de zon zich minder vaak zien, dan nog is er niks aan de hand. Want dan gaan onze heerlijk warme terrashaardjes aan zodat je nog tot diep in het najaar terecht kunt in de frisse maar verwarmde buitenlucht. Lekker glaasje glühwijn erbij of een warme chocolademelk met slagroom… dat wordt nog eindeloos genieten van elkaars gezelschap en de vrolijk dansende vlammetjes.

Ons terras biedt plaats aan honderdvijftig gasten, dus dikke kans dat er een plekje vrij is. Het terras is grotendeels overdekt door parasols, die bescherming bieden tegen de felle middagzon of de druppels opvangen van een onverwachte regenbui. Op het overdekte gedeelte (onder de parasols) van het terras wordt niet gerookt. De tafels buiten zijn allemaal vrij toegankelijk en kunnen niet vooraf gereserveerd worden.

Afbeelding
b0N8A3937 widgetkit
coctail
terras-

De heerlijkste klassiekers

Als gast voel je je echt welkom in dit sinds 1934 bestaande horecabedrijf. Momenteel zijn Anton en Chéra – de derde generatie Van der Vis – samen met een gedreven team van medewerkers met veel plezier aan het werk om ieder van een heerlijke maaltijd tegen een vriendelijke prijs te voorzien. Neem een kijkje op de menukaart om te zien of er ook voor jou iets lekkers tussen staat. Een heerlijk lamsduo, de Jutterschnitzel of toch de krokante kabeljauwfilet in Texels bierbeslag? Onze klassiekers zijn het proberen waard.