Fotovooropdesite.jpeg
b0N8A3945_Middel.jpeg
D43F63AE-F3E8-4D71-98EA-A01728CECA62_1_105_c.jpeg
previous arrow
next arrow

Altijd een warm nest voor onze gasten

Het team van Oranjerie 't Vogelhuis doet elke dag weer z’n uiterste best om voor onze gasten een warm nest te creëren. Zij zorgen dat je je thuisvoelt en heerlijk kunt genieten van een kopje koffie, een gezellige borrel of een heerlijke maaltijd tegen een vriendelijke prijs. 

Gastheren en dames

Ons team van gastheren en gastvrouwen bestaat al jaren uit een vaste groep, aangevoerd door Ralph Kompier, Julia Verstegen, Wilmer Schoo en Sylvester Booij. Ieder jaar vullen we dit team aan met medewerkers uit alle hoeken van het land. Door de onderlinge hechte band ontstaat vanzelf een gezellige, fijne sfeer.

Image

Sfeervol restaurant

Niet alleen onze medewerkers zorgen voor een fijne en gastvrije sfeer, ook het restaurant zelf is knus en gezellig. Op koudere dagen zit je lekker warm bij de openhaard en kijk je vanuit de lichte serres uit op de gezellige Dorpsstraat. Toch liever wat intiemer? Neem dan plaats in onze knusse ‘huiskamer’.

Image

Keukenbrigade

Onze keukenbrigade wordt sinds 2024 aangevoerd door chef-kok Stefan Smit en sous-chef Paul van Gelder. Het keukenteam bestaat stuk voor stuk uit gedreven koks. Samen vormen zij een ijzersterk team, dat dag na dag zorgt voor topprestaties. Ook dit jaar hebben ze voor onze gasten weer een zeer uitgebreide kaart samengesteld. Of je nu de voorkeur geeft aan een gezellig ontbijtje, een lichte lunch of een uitgebreid diner: onze menukaart is zeer gevarieerd. Alvast even voorproeven? Neem dan hier een kijkje op onze kaart

De heerlijkste klassiekers

Als gast voel je je echt welkom in dit sinds 1934 bestaande horecabedrijf. Momenteel zijn Anton en Chéra – de derde generatie Van der Vis – samen met een gedreven team van medewerkers met veel plezier aan het werk om ieder van een heerlijke maaltijd tegen een vriendelijke prijs te voorzien. Neem een kijkje op de menukaart om te zien of er ook voor jou iets lekkers tussen staat. Een heerlijk lamsduo, de Jutterschnitzel of toch de krokante kabeljauwfilet in Texels bierbeslag? Onze klassiekers zijn het proberen waard.