Met onze klassiekers is uw gezelschap
verzekerd van een heerlijke avond...
WEB_Vogelhuis_terras_sfeer_2018-StefanKrofft11slider.jpeg
Vogelhuis_Sfeerbeelden_16_2018-StefanKrofftslider.jpeg
Vogelhuis_Sfeerbeelden_17_2018-StefanKrofftslider.jpeg
WEB_Vogelhuis_terras_sfeer_2018-StefanKrofft10slider.jpeg

Restaurant Oranjerie ’t Vogelhuis is ook een heel leuk adres voor kinderen! Er zijn speciale kindermenu’s, met daarbij de enige echte Oranjerie ’t Vogelhuis-vogel. Ieder jaar weer een ander kleurtje. Leuk om ze allemaal bij elkaar te sparen!

Als de buikjes rond gegeten zijn, kunnen de kinderen zich vermaken in de leuke kinderhoek. Ouders kunnen dan nog even rustig natafelen en verder genieten van een hapje en een drankje.

In de kinderhoek kan de jeugd bouwen met legostenen, televisiekijken en spelletjes spelen. Daarnaast is er ook een speelkeuken waarin de kleintjes de lekkerste maaltijden kunnen bereiden. Vol passie kunnen ze deze maaltijden serveren aan de papa’s en de mama’s. Als dat geen smullen wordt…

Behalve speelvoorzieningen zijn er kinderstoelen en is er een aparte ruimte om kinderen te verschonen. Zeer kindvriendelijk dus en een perfecte locatie voor een heerlijke avond met het hele gezin.

Vogelhuis Sfeerbeelden 16 2018-StefanKrofft op de site
WEB Vogelhuis terras sfeer 2018-StefanKrofft 11 op de site
WEB Vogelhuis terras sfeer 2018-StefanKrofft 10 op de site
Vogelhuis Sfeerbeelden 17 2018-StefanKrofft op de site

De heerlijkste klassiekers

Als gast voel je je echt welkom in dit sinds 1934 bestaande horecabedrijf. Momenteel zijn Anton en Chéra – de derde generatie Van der Vis – samen met een gedreven team van medewerkers met veel plezier aan het werk om ieder van een heerlijke maaltijd tegen een vriendelijke prijs te voorzien. Neem een kijkje op de menukaart om te zien of er ook voor jou iets lekkers tussen staat. Een heerlijk lamsduo, de Jutterschnitzel of toch de krokante kabeljauwfilet in Texels bierbeslag? Onze klassiekers zijn het proberen waard.