Fotovooropdesite.jpeg
b0N8A3945_Middel.jpeg
D43F63AE-F3E8-4D71-98EA-A01728CECA62_1_105_c.jpeg
previous arrow
next arrow

2019: Tijd voor een frisse wind door de oude “hotelkamers”

Het Vogelhuis is al jaren geen hotel meer maar de kamers die vroeger een lange tijd verhuurd werden aan toeristen worden tot op de dag van vandaag gebruikt voor onze medewerkers van de “overkant”.

Een gezellige boel zo die jongeren bij elkaar dus af en toe is het echt nodig er een frisse wind te laten waaien. Deze keer hebben we het grondig aangepakt en alles van boven naar beneden gestript. Nieuwe vloeren en alles is in de verf gezet. De kamers zijn opnieuw ingedeeld met nieuwe meubels en her en der zijn wat muurtjes verzet zodat er zo nodig twee personen op één kamer kunnen slapen. Naast de slaapkamers is er een woonkamer, keuken en drie badkamers. Zo hebben we op deze plek ruimte voor ongeveer 17 medewerkers. 

De heerlijkste klassiekers

Als gast voel je je echt welkom in dit sinds 1934 bestaande horecabedrijf. Momenteel zijn Anton en Chéra – de derde generatie Van der Vis – samen met een gedreven team van medewerkers met veel plezier aan het werk om ieder van een heerlijke maaltijd tegen een vriendelijke prijs te voorzien. Neem een kijkje op de menukaart om te zien of er ook voor jou iets lekkers tussen staat. Een heerlijk lamsduo, de Jutterschnitzel of toch de krokante kabeljauwfilet in Texels bierbeslag? Onze klassiekers zijn het proberen waard.