Fotovooropdesite.jpeg
b0N8A3945_Middel.jpeg
D43F63AE-F3E8-4D71-98EA-A01728CECA62_1_105_c.jpeg
previous arrow
next arrow

2024: Tijd voor een nieuw terras

Na het verwijderen van de speeltuin heeft er een kleine verbouwing op terras plaatsgevonden door een aantal nieuwe tegels te leggen en wat terrasschermen bij te plaatsten. Nu was het tijd voor het echte werk.

Alle schermen zijn verwijderd en opnieuw in de verf gezet. De tegels zijn eruit gehaald en er is beton gestort. De parasols hebben plaats gemaakt voor een groot overdekt terras, geschikt voor alle weertypes. Het dak bestaat uit lamellen die in een gewenste richting gedraaid kunnen worden zodat je een schaduw kunt creëren of zo de zon naar binnen kunt laten schijnen. Rondom kunnen de ramen helemaal geopend worden waardoor ook op deze plek het terrasgevoel niet verloren zal gaan. Dit terras biedt plaats aan ongeveer 65 personen. Aan de voorkant van dit overdekte gedeelte is ons buitenterras, dit wordt overkapt door grote parasols. Op dit terras is plaats voor ongeveer 72 personen. Beide terrassen zijn voorzien van nieuw meubilair in een uitstaling die past bij het restaurant.

De heerlijkste klassiekers

Als gast voel je je echt welkom in dit sinds 1934 bestaande horecabedrijf. Momenteel zijn Anton en Chéra – de derde generatie Van der Vis – samen met een gedreven team van medewerkers met veel plezier aan het werk om ieder van een heerlijke maaltijd tegen een vriendelijke prijs te voorzien. Neem een kijkje op de menukaart om te zien of er ook voor jou iets lekkers tussen staat. Een heerlijk lamsduo, de Jutterschnitzel of toch de krokante kabeljauwfilet in Texels bierbeslag? Onze klassiekers zijn het proberen waard.