Fotovooropdesite.jpeg
b0N8A3945_Middel.jpeg
D43F63AE-F3E8-4D71-98EA-A01728CECA62_1_105_c.jpeg
previous arrow
next arrow

Leerling kok m/v

Ter aanvulling van onze team zijn wij per september op zoek naar een enthousiaste leerling kok.

Als leerling kok ben je inzetbaar in het a la carte restaurant. Onder leiding van je leermeester werk je in de verschillende afdelingen van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen van ingrediënten op onder andere versheid en houdbaarheid. Je bereidt gerechten, bewaakt/controleert producten op gaarheid, smaak en kleur. Tot slot ben je creatief en kan je zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Wij bieden:

  • Goede werksfeer in een gezellige werkomgeving;
  • Grote mate van zelfstandigheid en vrijheid maar onder begeleiding van een leermeester;
  • Een uitdaging in een van de meest aansprekende restaurants in de Koog
  • Ruimte voor eigen mening;
  • Flexibiliteit;
  • Woonruimte is bespreekbaar.

Wij vragen:

  • Je volgt een relevante BBL (koks)opleiding niveau 2 of 3;
  • Je bent flexibel en stressbestendig;
  • Beschikt over een gezonde dosis eigen initiatief;
  • Gastgericht en assertief;
  • Een frisse en representatieve uitstraling;
  • Collegiaal en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel.

 

De heerlijkste klassiekers

Als gast voel je je echt welkom in dit sinds 1934 bestaande horecabedrijf. Momenteel zijn Anton en Chéra – de derde generatie Van der Vis – samen met een gedreven team van medewerkers met veel plezier aan het werk om ieder van een heerlijke maaltijd tegen een vriendelijke prijs te voorzien. Neem een kijkje op de menukaart om te zien of er ook voor jou iets lekkers tussen staat. Een heerlijk lamsduo, de Jutterschnitzel of toch de krokante kabeljauwfilet in Texels bierbeslag? Onze klassiekers zijn het proberen waard.