Fotovooropdesite.jpeg
b0N8A3945_Middel.jpeg
D43F63AE-F3E8-4D71-98EA-A01728CECA62_1_105_c.jpeg
previous arrow
next arrow

Bedieningsmedewerker m/v

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en vakbekwame bedieningsmedewerker die onze hoge norm van gastvrijheid en service waar kan maken. Werkhouding en collegialiteit zijn belangrijker dan diploma's. Ben je gastgericht, heb je kennis van de horeca en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan nodigen wij je uit om op deze vacature te solliciteren.

Locatie / Standplaats:
De Koog, Texel

Salaris:
Conform horeca CAO

Wij bieden:
Wij bieden je een uitdagende werkomgeving met een uitstekende werksfeer. Kom je niet van Texel maar wil je wel graag bij ons komen werken? Woonruimte huren in een van de kamers boven het restaurant is mogelijk. Bij beschikken over 13 kamers, meerdere badkamers en een gemeenschappelijke keuken en woonkamer. 

Dienstverband:
full time, vanaf 1 juni tot 1 november 

De heerlijkste klassiekers

Als gast voel je je echt welkom in dit sinds 1934 bestaande horecabedrijf. Momenteel zijn Anton en Chéra – de derde generatie Van der Vis – samen met een gedreven team van medewerkers met veel plezier aan het werk om ieder van een heerlijke maaltijd tegen een vriendelijke prijs te voorzien. Neem een kijkje op de menukaart om te zien of er ook voor jou iets lekkers tussen staat. Een heerlijk lamsduo, de Jutterschnitzel of toch de krokante kabeljauwfilet in Texels bierbeslag? Onze klassiekers zijn het proberen waard.